Υλικά
- 120 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 180 γρ. ζάχαρη
- 2 αυγά
- 1 γιαούρτι των 200 γρ.
- 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
- 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 120 ml καλαμποκέλαιο
Εκτέλεση
- Λιώνουμε τη σοκολάτα κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
- Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το λάδι, το μπέικιν και το αλεύρι ανακατεύοντας. Τέλος προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα ανακατεύοντας ώστε να γίνει ένα σοκολατένιο μίγμα.
- Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία μακρόστενη φόρμα, βάζουμε μέσα το μίγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά. Μόλις κρυώσει πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !