Υλικά για 4 άτομα
- 500 γρ. ώριμες ντομάτες
- 2 κρεμμύδια μεγάλα ψιλοκομμένα
- 2 κλωνάρια δυόσμο ψιλοκομμένο
- λίγη κανέλλα
- αλάτι, πιπέρι, αλεύρι, ελαιόλαδο για τηγάνι
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε σε ένα μπολ τις ντομάτες. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, τα κρεμμύδια, το δυόσμο και την κανέλλα και τα ζυμώνουμε όλα μαζί.
- Προσθέτουμε τόσο αλεύρι όσο χρειάζεται για να γίνει ένας πολτός πολύ μαλακός.
- Βάζουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι να κάψει και παίρνουμε μία μία κουταλιά από το μίγμα και το ρίχνουμε στο τηγάνι.
- Όταν οι κεφτέδες ψηθούν από τη μία μεριά, τους γυρίζουμε από την άλλη και τους σερβίρουμε ζεστούς.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !