Υλικά
- 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 100 γρ. μαργαρίνη
- 100 γρ. τριμμένη γραβιέρα
- 2 κουταλιές νερό
- λίγο σουσάμι
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ το αλεύρι και τη μαργαρίνη, προσθέτουμε το τυρί και λίγο νερό και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη.
- Τη σκεπάζουμε και τη βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και την ανοίγουμε σε φύλλο με πάχος 2,5 χιλιοστά.
- Με ένα μαχαίρι ή ειδικό κόφτη κόβουμε διάφορα σχήματα περίπου 5 εκατοστά πλάτος το καθένα.
- Ρίχνουμε λίγο σουσάμι. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, στην πάνω θέση για 8 - 12 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
- Σερβίρονται ζεστά.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !