Τυροπιτάκια με μουστάρδα

Υλικά

  • 225 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 40 γρ. μαργαρίνη
  • 100 γρ τυρί τσένταρ τριμμένο
  • 140 ml γάλα

Εκτέλεση

  1. Σε μία λεκάνη βάζουμε το βούτυρο, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ζυμώνουμε ελαφρά. Προσθέτουμε 75 γρ. τυρί, τη μουστάρδα και το γάλα, κρατώντας μία κουταλιά από αυτό (το γάλα). Ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μία ελαφριά ζύμη.
  2. Ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη και την κόβουμε σε 8 στρογγυλά κομμάτια.
  3. Τα τοποθετούμε αραιά σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Τα αλείφουμε με λίγο γάλα και ρίχνουμε και το υπόλοιπο τυρί.
  4. Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 10 λεπτά.

 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.