Χοιρινό με κάρυ και μήλο

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
  • 2 - 3 κουτ. σούπας λάδι ή βούτυρο
  • 2 - 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 κουτ. σούπας κάρυ
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 μήλο καθαρισμένο και τριμμένο
  • 100 ml ζεστό νερό
  • 100 ml κρασί άσπρο
  • 4 - 5 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

  1. Σοτάρουμε το κρέας με το βούτυρο ή το λάδι μέχρι να ροδίσει.
  2. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τα μπαχαρικά, το μήλο, το νερό και το κρασί και βράζουμε για 20 - 30 λεπτά.
  3. Λίγο πριν δέσει η σάλτσα, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και βράζουμε έως ότου γίνει μία πηχτή σάλτσα.
  4. Σερβίρουμε με ρύζι πιλάφι

 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.