Χοιρινό με μπύρα

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
  • 1 μικρό κουτάκι μπύρας
  • 1½ κουταλιά μέλι
  • 1½ κουταλιά μουστάρδα
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το χοιρινό. Ρίχνουμε πιπέρι και σβήνουμε με τη μπύρα και στη συνέχεια αφήνουμε να βράση για 20 λεπτά.
  2. Αναμιγνύουμε το μέλι, τη μουστάρδα και το σκόρδο, τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με λίγο αλάτι και αφήνουμε να βράσει το φαγητό έως ότου μαλακώσει το κρέας και δέσει η σάλτσα.
  3. Συνοδεύεται ιδανικά από ρύζι ή πατάτες.

 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.