Υλικά για 4 άτομα
- 1 κιλό πατάτες
- 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1/2 κιλό ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
- 3 κουταλιές της σούπας σέλινο
- 1 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 κύβο λαχανικών
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε μεγάλα κομμάτια.
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε τοκρεμμύδι, το σκόρδο, και τις πατάτες.
- Προσθέτουμε 2½ ποτήρια νερό και τον κύβο λαχανικών. Αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά και προσθέτουμε την ντομάτα και το σέλινο.
- Σινεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και να πήξει η σάλτσα.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !