Υλικά για 6 άτομα
- 300 γρ. κουβερτούρα
- 200 ml καλαμποκέλαιο
- 500 ml κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Αν δεν έχουμε μπεν μαρί βλ. μικρά μυστικά.
- Ρίχνουμε σιγά σιγά το λάδι και ανακατεύουμε καλά.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρευστη, όχι όμως σφιχτή.
- Προσθέτουμε τη χτυπημένη κρέμα, στη σοκολάτα.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά και μοιράζουμε στα μπολάκια.
- Μπορούμε να πασπαλίσουμε το μους με τρουφάκι σοκολάτας ή τριμμένο καρύδι
- Τοποθετούμε τα μπολάκια στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !