Υλικά
- 5 ποτήρια του νερού βρασμένο μούστο
- 1 ποτήρι του νερού αλεύρι
- κανέλα
- σουσάμι
- ψιλοκομμένο καρύδι
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε χαμηλή φωτιά μια κατσαρόλα, ρίχνουμε το βρασμένο μούστο και το αλεύρι σιγά σιγά και ανακατεύουμε για να μη μας σβολιάσει.
- Δυναμώνουμε τη φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς.
- Μόλις αρχίζει να πήζει και κάνει φουσκάλες το βγάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει λίγο ανακατεύοντας συνεχώς για να μην πιάσει κρούστα.
- Μοιράζουμε τη μουσταλευριά σε μπολάκια, την αφήνουμε να κρυώσει, πασπαλίζουμε με καρύδι, σουσάμι και κανέλα και τα βάζουμε στο ψυγείο.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !