Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που θα τιμήσουν όλοι δεόντως. Ειδικά οι μικρότεροι.
Υλικά:
Υλικά:
- 1,5 κιλό παστός μπακαλιάρος:
- 200 γρ. πατάτες:
- 1 αυγό:
- μισό ποτήρι γάλα:
- βούτυρο, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
- Ξαρμυρίζουμε από την προηγούμενη ημέρα το ψάρι.
- Το βράζουμε για ένα τέταρτο και το καθαρίζουμε.
- Βάζουμε τις πατάτες λιωμένες μαζί με το ψάρι.
- Σκεπάζουμε με το γάλα και μισό ποτήρι νερό και τα βράζουμε όλα μαζί.
- Προσθέτουμε το βούτυρο, το πιπέρι και το αυγό χτυπημένο.
- Με αυτό το μείγμα, πλάθουμε μικρές κροκέτες και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!