Υλικά
- 200 γρ. γαρίδες
- 200 γρ. ρύζι βρασμένο κρύο
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 6 πράσινες ελιές
- 1 ασπράδι αυγού
- 2 κουταλάκια πελτέ ντομάτας
- 1 μπώλ ντομάτας
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Αναμιγνύουμε το ρύζι μαζί με τις γαρίδες και τις ελιές κομμένες σε φετάκια. Προσθέτουμε την πιπεριά ψιλοκομμένη.
- Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με τον πελτέ και το ασπράδι χτυπημένο. Σκεπάζουμε τη σαλάτα με τη σάλτσα και είμαστε έτοιμοι για σερβίρισμα.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !