Υλικά
- ½ κιλό ρύζι
- ¼ κιλό αμπελόφυλλα
- 4 φρέσκα κρεμμύδάκια
- 1 μαρούλι μικρό
- δυόσμος
- 5 κουταλιές τυρί τριμμένο
- αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Ζεματάμε τα αμπελόφυλλα.
- Στη συνέχεια κόβουμε το μαρούλι πολύ ψιλό, τα κρεμμυδάκια και προσθέτουμε όλα τα υλικά.
- Αυτή τη γέμιση βάζουμε στα φύλλα και τα τυλίγουμε με προσοχή.
- Τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !