Λαγός λαδορίγανη

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 1 λαγός
  • 4 λεμόνια
  • 1½ κούπα ελαιόλαδο
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε το λαγό σε μερίδες.Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το χυμό των λεμονιών και βάζουμε το λαγό να μαριναρισθεί για 3 ώρες γυρίζοντάς κατά διαστήματα και από την άλλα πλευρά.
  2. Σε ένα ταψί βάζουμε το λαγό, το λάδι, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και το μισό χυμό από το μαρινάρισμα.
  3. Ανακατεύουμε καλά και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να μαλακώσει το κρέας γυρίζοντας το κρέας κατά διαστήματα και περιβρέχοντας με τη σάλτσα του.


Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.