Υλικά
- 1 κιλό κολοκυθάκια
- 3 χτυπημένα αυγά
- 1 φρυγανιά τριμμένη
- 200 γρ. τριμμένη φέτα
- 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένο κεφαλοτύρι
- 1 φλ. πουρέ πατάτας
- 1 κουταλιά αλεύρι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Ξύνετε και πλένετε 1 κιλό κολοκυθάκια.
- Τα τρίβετε στο χοντρό τρίφτη και τα αλατίζετε.
- Τα αφήνετε 1 ώρα και μετά τα στίβετε καλά.
- Προσθέτετε 3 χτυπημένα αυγά, 1 φρυγανιά τριμμένη, 200 γρ. τριμμένη φέτα, 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένο κεφαλοτύρι, 1 φλ. πουρέ πατάτας και 1 κουταλιά αλεύρι.
- Το αφήνετε να σφίξει στο ψυγείο.
- Πλάθετε κεφτέδες, τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε σε καυτό λάδι.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !