Υλικά
- 1 και 1/2 φλ. τσαγιού λάδι
- 1 και 1/2 φλ. χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού
- 6 κουταλιές σούπας κονιάκ
- ξύσμα πορτοκαλιού
- 1 και 1/2 κιλό αλεύρι μαλακό
- 3 κουταλάκια γλυκού μπέικιν
- 1 κουταλάκι σόδα
- σουσάμι
Εκτέλεση
- Χτυπάτε 1 και 1/2 φλ. τσαγιού λάδι με 1 και 1/2 φλ. χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού, 6 κουταλιές σούπας κονιάκ, ξύσμα πορτοκαλιού, και τέλος 1 και 1/2 κιλό αλεύρι μαλακό ανακατεμένο με 3 κουταλάκια γλυκού μπέικιν και 1 κουταλάκι σόδα.
- Πλάθετε κουλουράκια και τα βουτάτε στο σουσάμι. Τα ψήνετε στους 175 βαθμούς για 20-30 λεπτά.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !