Υλικά
- 1/2 κιλό χονδρά φασόλια
- 2 μέτρια κρεμμύδια
- 2-3 σκελίδες σκόρδο
- 3-4 ντομάτες
- αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό, ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Μουσκεύετε 1/2 κιλό χονδρά φασόλια από το βράδυ. Τα βράζετα για 1 ώρα.
- Σωτάρετε 2 μέτρια κρεμμύδια και 2-3 σκελίδες σκόρδο με 1 φλ. τσαγιού λάδι, μέχρι να μαραθούν.
- Προσθέτετε τα φασόλια, 3-4 ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες, μαϊντανό ψιλοκομμένο, 2 κουταλάκια αλάτι και λίγο πιπέρι και αφήνετε να σιγοψηθούν.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !