Υλικά
- 2 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2/3 φλυτζανιού του τσαγιού φρέσκο βούτυρο
- 1 κουταλάκι γλυκού αλάτι
- 6 κουταλιές σούπας νερό
Εκτέλεση
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι, προσθέτουμε το αλάτι και τρίβουμε με τα χέρια μας μέσα στο αλεύρι το βούτυρο.
- Ζυμώνουμε προσθέτοντας λίγο λίγο το νερό.
- Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί 10 λεπτά και η ζύμη είναι έτοιμη προς χρήση.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !