-
Article Information
-
Category: Λαχανικά
Υλικά
- 1/2 κιλό αγκινάρες
- βούτυρο
- 1/2 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
- Τρίβετε τις αγκινάρες με λεμόνι και τις ρίχνετε σε αλατισμένο νερό να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν.
- Τις στραγγίζετε και τις βάσετε σε πυρέξ.
- Τις περιχύνετε με ½ φλ. βούτυρο και τις ψήνετε στους 175 βαθμούς για 10 λεπτά.
- Μετά πασπαλίζετε με ½ φλ. παρμεζάνα τριμμένη και τις ξαναψήνετε στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά ακόμη.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !