Τσιπούρες με σέλινο λεμονάτες και light
Υλικά για 2 Μερίδες
- 2 μέτριες τσιπούρες
- 1 μάτσο σέλινο
- 4 κτ.σ ελαιόλαδο
- λίγο πιπέρι (προτιμότερο το λευκό)
- χυμός ενός λεμονιού
Εκτέλεση
- Πλένετε και καθαρίζετε τα ψάρια
- Καθαρίζετε, πλένετε και το σέλινο. Το ζεματίζετε σε βραστό νερό για λίγο.
- Πιπερώνετε τα ψάρια και τα τοποθετείτε σε 1 μικρό πιρέξ.
- Σκορπάτε το σέλινο γύρω από τις τσιπούρες.
- Χτυπάτε το λάδι, τον χυμό λεμονιού και ½ φλιτζάνι ζωμό σέλινου κ τα περιχύνετε.
- Ψήνετε στους 200 βαθμούς για μισή ώρα.
Ανδρουλάκη Καλλιόπη
Διατροφολόγος Διαιτολόγος
Καθηγήτρια ΤΕΙ Κρήτης
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !
Αναδημοσιεύεται κατόπιν αδείας από το www.dietup.gr