Μπακαλιάρος κροκέτες

Μπακαλιάρος κροκέτες

Υλικά

  • 1,5 κιλό παστός μπακαλιάρος
  • 200 γρ. πατάτες
  • 1 αυγό
  • μισό ποτήρι γάλα
  • βούτυρο, αλάτι και πιπέρι

 

 

Εκτέλεση

  1. Ξαρμυρίζουμε από την προηγούμενη ημέρα το ψάρι.
  2. Το βράζουμε για ένα τέταρτο και το καθαρίζουμε.
  3. Βάζουμε τις πατάτες λιωμένες μαζί με το ψάρι.
  4. Σκεπάζουμε με το γάλα και μισό ποτήρι νερό και τα βράζουμε όλα μαζί.
  5. Προσθέτουμε το βούτυρο, το πιπέρι και το αυγό χτυπημένο.
  6. Με αυτό το μείγμα, πλάθουμε μικρές κροκέτες και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.