Μους σοκολάτα

Υλικά για 6 άτομα

  • 300 γρ. κουβερτούρα
  • 200 ml καλαμποκέλαιο
  • 500 ml κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

  1. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Αν δεν έχουμε μπεν μαρί βλ. μικρά μυστικά.
  2. Ρίχνουμε σιγά σιγά το λάδι και ανακατεύουμε καλά.
  3. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρευστη, όχι όμως σφιχτή.
  4. Προσθέτουμε τη χτυπημένη κρέμα, στη σοκολάτα.
  5. Ανακατεύουμε πολύ καλά και μοιράζουμε στα μπολάκια.
  6. Μπορούμε να πασπαλίσουμε το μους με τρουφάκι σοκολάτας ή τριμμένο καρύδι
  7. Τοποθετούμε τα μπολάκια στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.

 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.