Τρούφες με καρύδα
Υλικά
- 300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 30 γρ. βούτυρο
- 75 γρ. κρέμα γάλακτος
- 200 γρ, ζάχαρη άχνη
- 200 γρ. κεράσια κόντιτα
- 100 γρ. καρύδα τριμμένη
Εκτέλεση
- Σε μπεν μαρί, βάζουμε τη σοκολάτα σε κομμάτια, το βούτυρο και την κρέμα να λιώσουν.
- Βγάζουμε από τη φωτιά, αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε τη ζάχαρη.
- Παίρνουμε μικρά κομμάτια του μίγματος, τα πλάθουμε στρογγυλά, τοποθετούμε στο κέντρο ένα κεράσι και τα τυλίγουμε με την τριμμένη καρύδα.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !