Σπανακόρυζο
Υλικά για 4 άτομα
- 1 κιλό σπανάκι
- 200 γρ. ρύζι καρολίνα
- 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Άνηθος ψιλοκομμένος
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι πολύ καλά. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και ρίχνουμε το σπανάκι. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και 3 ποτήρια νερό. Βράζουμε και μετά προσθέτουμε το ρύζι και τον άνηθο.
- Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !