Λαχανόρυζο κλασσικό

Λαχανόρυζο κλασσικό


Υλικά

  • 1 λάχανο μικρό
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 και 1/2 φλ. τσαγιού πολτό ντομάτας
  • 2 φλ. τσαγιού ρύζι
  • Ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι




Εκτέλεση

  1. Σωτάρετε 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο με 1 φλ. τσαγιού λάδι.
  2. Προσθέτετε 1 λάχανο μικρό ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι. Σβήνετε με 1 και 1/2 φλ. τσαγιού πολτό ντομάτας. Προσθέτετε 2 ποτήρια νερό.
  3. Όταν ψηθεί το λάχανο, προσθέτετε 2 φλ. τσαγιού ρύζι, προσέχοντας να υπάρχει αρκετό νερό. Αν χρειαστεί προσθέτετε κι άλλο νερό.
  4. Αφήνετε να σιγοβράσει και να μείνει με το λάδι του.


Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.