Κρέπες με κιμά και μανιτάρια σε κόκκινη σάλτσα

Υλικά

  • 10 Φύλλα κρέπας


Για τη γέμιση

  • 400 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
  • 1 κονσέρβα μανιτάρια μικρή
  • 6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 κονσέρβα ντοματάκι ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά πελτέ
  • 150 γρ. τυρί τριμμένο ρεγκάτο
  • αλάτι, πιπέρι, κύμινο ή μπαχάρι

Εκτέλεση

  1. Φτιάχνουμε την γέμιση. Κόβουμε τα μανιτάρια στα τέσσερα. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και σε αυτό τσιγαρίζουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα κομμένα μανιτάρια. Προσθέτουμε τον κιμά, τα μπαχαρικά και τα ντοματάκια και τα αφήνουμε να ψηθούν σε χαμηλή φωτιά έως ότου στεγνώσουν τα υγρά του τελείως.
  2. Σε κάθε κρέπα βάζουμε λίγο από την γέμιση του κιμά στην άκρη της και την τυλίγουμε σε ρολό. Τις στρώνουμε δίπλα δίπλα σε ένα πυρέξ και τις πασπαλίζουμε με το ρεγκάτο. Τις ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς 10-12’ και τις σερβίρουμε κατά προτίμηση ζεστές.


Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.