Κρέπες Γλυκός Πειρασμός

Υλικά

  • 10 φύλλα κρέπας
  • πραλίνα (nutella, merenda)
  • τριμμένο μπισκότο πτι μπέρ Παπαδοπούλου ή όποιο εσείς προτιμάτε.

Εκτέλεση

  1. Απλώνουμε σε κάθε μια κρέπα  σοκολάτα (περίπου 2 κουταλιές της σούπας σε κάθε κρέπα) και βάζουμε το τριμμένο μπισκότο. Διπλώνουμε τις κρέπες δύο φορές και σερβίρουμε.
  2. Τρώγεται κρύα ή ζεστή (ψήνεται–ζεσταίνεται σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 4-6 λεπτά).
  3. Την σερβίρετε περιχύνοντας με σιρόπι σοκολάτας ή λίγη σαντιγί.


Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.