Εύκολη τυρόπιτα χωρίς φύλλο

Υλικά για ένα ταψί Νο 38

  • 3 αυγά
  • ½ λίτρρο γάλα
  • 300 γρ. αλεύρι
  • 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 100 γρ. φρυγανιά τριμμένη
  • 1 φλυτζάνι του καφέ ελαιόλαδο
  • 500 γρ. φέτα
  • 250 γρ. ανθότυρο
  • λίγο άνιθο ή δυόσμο ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε μία μεγάλη λεκάνη χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε το γάλα, το γιαούρτι, τη φέτα, το ανθότυρο, το αλεύρι το δύοσμο ή τον άνιθο και το πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  2. Στο ταψί, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και με ένα πινέλο το στρώνουμε έτσι ώστε να καλύψει όλο το ταψί. Ρίχνουμε την τριμμένη φρυγανιά (γύρω στα 50 γρ.) και στη συνέχεια ρίχνουμε το μίγμα.
  3. Τέλος ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και την υπόλοιπη φρυγανιά ώστε να καλυφθεί όσο γίνεται το μίγμα και ψήνουμε στους 180° C για 45 λεπτά έως 1 ώρα.

 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

 

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.