-
Article Information
-
Category: Κουλούρια - Μπισκότα

Υλικά
- ½ φλ. ελαιόλαδο
- ½ φλ. ζάχαρη
- 1 κουταλάκι κοφτό κανέλα
- ⅓ φλ. τσαγιού μέλι
- ξύσμα λεμονιού
- 4 κουταλιές χλιαρό νερό
- 1 κουταλάκι κοφτό σόδα
- 2 ½ φλ. αλεύρι
Εκτέλεση
- Βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ εκτός από το αλεύρι και τα δουλεύετε αρκετά.
- Στη συνέχεια βάζετε το μείγμα σε λεκάνη και προσθέτετε το αλεύρι τμηματικά μέχρι η ζύμη να πλάθετε εύκολα.
- Την αφήνετε για 1 ώρα περίπου στο ψυγείο.
- Πλάθετε τη ζύμη σε κουλουράκια και τα ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 15 λεπτά.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !