Τηγανιτά σαντουιτσάκια μοτσαρέλας

Υλικά για 4 άτομα

  • 16 φέτες ψωμιού πάχους 1 εκατοστού
  • 2 αβγά
  • 2 κουταλιές της σούπας εβαπορέ
  • 2 κεφαλάκια μοτσαρέλα
  • αλεύρι
  • αλάτι και ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε τη μοτσαρέλα σε 8 φετούλες και τις βάζουμε ανάμεσα σε 2 φέτες ψωμί.
Χτυπάμε τα αβγά σ'ένα μπώλ και προσθέτουμε το γάλα και αλάτι. Αλευρώνουμε τα σαντουιτσάκια και τα βουτάμε στο μπώλ με τα αβγά.
Σ'ένα τηγάνι βάζουμε αρκετό ελαιόλαδο να κάψει και τηγανίζουμε τα σαντουιτσάκια μέχρι να ροδίσουν. Μόλις τηγανιστούν τα ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί. Σερβίρονται ζεστά.

 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.