Τηγανητά μανιτάρια με κάρυ

Τηγανητά μανιτάρια με κάρυ
Υλικά (4 μερίδες)

  • 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • 1 φλιτζάνι νερό (ή μπύρα ή λευκό κρασί)
  • 1 αυγό
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κάρυ σκόνη
  • 1/2 κιλό μανιτάρια (χρησιμοποιείστε κατά προτίμηση πλευρότους, ή οποιαδήποτε μεγάλα μανιτάρια για να μπορέσετε να τα μαγειρέψετε)
  • 2 φλιτζάνια τριμμένο φρυγανσμένο ψωμί για το πανάρισμα
  • λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε το αλεύρι, το νερό, το αυγό και το κάρυ σε σκόνη.
  2. Βουτάμε τα μανιτάρια στο χυλό και στη συνέχεια τα πασπαλίζουμε με τα τρίμματα ψωμιού.
  3. Τηγανίζουμε σε λάδι μέχρι να ροδίσει.


Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.