Ταραμοσαλάτα με κόκκινο ταραμά

Ταραμοσαλάτα με κόκκινο ταραμά

Υλικά (για 2-4 άτομα)

  • 2 φλιτζάνια λάδι
  • 1 φλιτζάνι λεμόνι
  • 2 κρεμμύδια (προσοχή στο κρεμμύδι να μην καίει πολύ)
  • 200 γραμμάρια ταραμάς κόκκινος
  • 3-4 φλυτζ. ψίχα ψωμιού ολικής ή ζυμωτό (να έχει υφή), μουσκεμένο σε νερό και στραγγισμένο καλά




Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 25 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε στο μούλτι τις πατάτες κομμένες σε κύβους τον ταραμά, το κρεμμύδι και χτυπάμε για 2 λεπτά μέχρι να πολτοποιηθεί το μείγμα μας.
  2. Στη συνέχεια ανακατεύετε το μείγμα μέχρι να γίνει λείο. Προσθέτετε εναλλακτικά λίγο-λίγο λάδι και λεμόνι. Γαρνίρετε με ελιές και με καρδιά μαρουλιού ή με μαϊντανό ψιλοκομμένο.


Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.