Μανιτάρια γεμιστά

Υλικά για 4 άτομα

  • 4 μεγάλα μανιτάρια
  • 2 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. σούπας μαργαρίνη
  • 4 λεπτές φετούλες τυρί γραβιέρα
  • 2 κουτ. σούπας αλεύρι
  • λίγο κόκκινο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε τα μανιτάρια και αφαιρούμε τα κοτσάνια τους.
  2. Κόβουμε τα κοτσάνια σε πολύ μικρά κομμάτια και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο αλάτι και τη μαργαρίνη μέχρι να μαλακώσουν.
  3. Προσθέτουμε το ζαμπόν και το αλεύρι και ανακατεύουμε.
  4. Σε ένα μικρό πυρέξ τοποθετούμε τα μανιτάρια ανάποδα και τα γεμίζουμε με το μίγμα που έχουμε ετοιμάσει στο τηγάνι.
  5. Σκεπάζουμε κάθε μανιτάρι με μια λεπτή φέτα γραβιέρα, πασπαλίζουμε με λίγο κόκκινο πιπέρι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να λιώσει το τυράκι.

 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.