Ψαρονέφρι με ουίσκι bourbon

Υλικά (Μερίδες συνταγής 8)

  • ¼ κούπας σως σόγιας
  • ¼ κούπας bourbon
  • 1.200 γρ. ψαρονέφρι
  • 2 κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

Εκτέλεση

  1. Αναμείξτε τη σως σόγιας με το bourbon, την καστανή ζάχαρη και το σκόρδο.
  2. Περιχύστε το ψαρονέφρι και τοποθετείστε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου.
  3. Προθερμάνετε το φούρνο στο 180°C βάλτε το ψαρονέφρι στο φούρνο.


Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

  • Μερίδα:  1/8 συνταγής
  • Θερμίδες:  240 kcal
  • Πρωτεΐνη: 30,5 γρ.
  • Υδατάνθρακες: 4,2 γρ.
  • Λίπος: 8 γρ.
  • Φυτικές  Ίνες: 0,1 γρ.


Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Αναδημοσιεύεται κατόπιν αδείας από το www.dietup.gr

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.