Μοσχαράκι με μπέϊκον πεντανόστιμο!

Μοσχαράκι με μπέϊκον


Υλικά

  • 1 κ. νουά ή σπάλα μοσχαριού
  • 200 γρ. μπέικον
  • 200 γρ. φυτίνη
  • 1 ποτηράκι κόκκινο κρασί
  • αλάτι, πιπέρι




Εκτέλεση

  1. Τυλίγει 1 κ. νουά ή σπάλα μοσχαριού με τεμάχια από 200 γρ. μπέικον και αλατοπιπερώνετε.
  2. Βάλετε 200 γρ. φυτίνη σε μια κατσαρόλα να κάψει και τοποθετείστε το κρέας να ροδίσει.
  3. Μόλις ροδίσει σβήνετε με 1 ποτηράκι κόκκινο κρασί.
  4. Τοποθετείστε το κρέας με το υλικό σε ένα ταψάκι και το βάζετε σε μέτριο φούρνο να ψηθεί για 2 περίπου ώρες, βρέχοντας το κατά διαστήματα με το ζουμί του.


Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.