Μοσχαράκι κοκκινιστό (ραγού) με αρακά

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι κομμένο σε μικρές μερίδες
  • 1/2 κιλό αρακάς
  • 1 κονσέρβα τοματάκι ψιλοκομμένο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας άνιθο
  • αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε το κρέας με το κρεμμύδι και ρίχνουμε τόσο νερό ώστε να σκεπαστεί σχεδόν το κρέας.
  2. Ρίχνουμε τη ντομάτα, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσει για 30 λεπτά (ή όσο χρειάζεται ώστε το κρέας να μισοβράσει).
  3. Στη συνέχεια ρίχνουμε τον αρακά και τον άνιθο, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 30 λεπτά και να απομείνει με μία πυκνή σάλτσα.


Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.