Μεξικάνικο chilli con carne

Υλικά
  • 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 πιπεριά κέρατο
  • 2 φακελάκια spice mix for tacos
  • 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
  • σάλτσα σόγιας
  • 1 κονσέρβα ντοματάκια ψιλοκομμένα
  • τριμμένο cheddartortillas


Εκτέλεση
  1. Τσιγαρίζουμε τον κιμά μαζί με την πιπεριά & το σκόρδο και τα σβύνουμε με την σάλτσα σόγιας. Στην συνέχεια ρίχνουμε τα ντοματάκια, αλάτι, το μπαχαρικό και τα βράζουμε για 1 ώρα. Στην μισή ώρα ρίχνουμε και τα κόκκινα φασόλια.
  2. Σερβίρουμε με τορτίγιας ή nachos προσθέτοντας και τριμμένο cheddar.
  3. Αν θέλουμε γεμίζουμε τις tortillas τις κλείνουμε τις τοποθετούμε σε πυρέξ και τις βάζουμε στον φούρνο για 5-10 λεπτά σπασπαλίζοντας με ττο cheddar.

 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.