Συκώτι μοσχαρίσιο πανέ
Υλικά
- 1/2 κιλό μοσχαρίσιο συκώτι
- 1 αυγό
- αλεύρι
- γαλέτα
- αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Κόβετε 1/2 κιλό μοσχαρίσιο συκώτι σε φέτες. Αναμιγνύετε αλεύρι, πιπέρι και αλάτι και το αλευρώνετε.
- Χτυπάτε 1 αβγό με 1 κουταλιά νερό και με 1 κουταλάκι λάδι.
- Βουτάτε το συκώτι στο αβγό, το τυλίγεται σε γαλέτα και το τηγαvίζετε σε καυτό λάδι.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !