Αρνάκι στη λαδόκολα

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 κιλό αρνάκι γάλακτος (μπούτι)
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1/2 κουταλάκι ρίγανη
  • 1 κουταλάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • χυμό 2 λεμονιών
  • κασέρι
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε το μπουτάκι σε 4 μερίδες και το πλένουμε καλά.
  2. Σε ένα μπόλ βάζουμε το κρέας μαζί με τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από το κασέρι) και τα ανακατεύουμε καλά.
  3. Παίρνουμε λαδόκολά ή αντικολλητικό χαρτί κουζίνας και τυλίγουμε το κάθε τεμάχιο κρέατος (διπλό περιτύλιγμα) και κλείνουμε τις  άκρες στρίβοντάς τες για να μην ανοίξουν κατά το ψήσιμο.
  4. Προτού τυλίξουμε το κρέας βάζουμε πάνω από κάθε κομμάτι μια μικρή φέτα κασέρι.
  5. Παίρνουμνε ένα ταψάκι και τοποθετούμε τα πουγκάκια με το κρέας έτσι ώστε να ακουμπά το ένα με το άλλο και να μην υπάρχει κενό, φροντίζοντας ώστε το τυρί να βρίσκεται στο πάνω μέρος.
  6. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου με αντιστάσεις, για 45 - 50 λεπτά περίπου, προσέχοντας να μην μαυρίσουν τα χαρτιά ή καούν.
  7. Σερβίρουμε το κρέας με το χαρτί μέσα στο πιάτο, ζεστό, συνοδεύοντάς το με πατατούλες, ρύζι ή σαλάτα.


Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.