Μουσταλευριά

Υλικά

  • 5 ποτήρια του νερού βρασμένο μούστο
  • 1 ποτήρι του νερού αλεύρι
  • κανέλα
  • σουσάμι
  • ψιλοκομμένο καρύδι

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε σε χαμηλή φωτιά μια κατσαρόλα, ρίχνουμε το βρασμένο μούστο και το αλεύρι σιγά σιγά και ανακατεύουμε  για να μη μας σβολιάσει.
  2. Δυναμώνουμε τη φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς.
  3. Μόλις αρχίζει να πήζει και κάνει φουσκάλες το βγάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει λίγο ανακατεύοντας συνεχώς για να μην πιάσει κρούστα.
  4. Μοιράζουμε τη μουσταλευριά σε μπολάκια, την αφήνουμε να κρυώσει, πασπαλίζουμε με καρύδι, σουσάμι και κανέλα και τα βάζουμε στο ψυγείο.


Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.