Παέλια με θαλασσινά

Υλικά

  • 16 Αχιβάδες
  • 32 Μύδια
  • 8 Καραβίδες
  • 8 Γαρίδες
  • 2 Καλαμάρια κομμένα σε λωρίδες
  • 2 Πιπεριές , 1 πράσινη και 1 κόκκινη, κομμένες καρέ
  • 400 gr. Ρύζι Γλασέ
  • 2 Τομάτες Κον - Κασέ
  • 2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 150 gr Αρακά
  • 1/2 gr Σαφράν

Εκτέλεση

  1. Αχνίζουμε σε σκεπαστό σκεύος τα όστρακα, τις γαρίδες και τις καραβίδες εφόσον τα έχουμε πλύνει πολύ καλά. Βγάζουμε τα θαλασσινά και κρατάμε το ζωμό τους. Συμπληρώνουμε με νερό και βράζουμε το ρύζι ρίχνοντας τον αρακά και το σαφράν.
  2. Παίρνουμε τα όστρακα και κρατάμε από λίγα από το καθένα και την ψίχα από τα υπόλοιπα. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε και τα κρεμμύδια, ρίχνουμε τις τομάτες και τις πιπεριές, στη συνέχεια τα θαλασσινά και τέλος το ρύζι. Ανακατεύουμε όλα μαζί και σερβίρουμε.


Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Αναδημοσιεύεται κατόπιν αδείας από το www.dietup.gr

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.