Friday 28th of April 2017

e-syntages
fresh menu leftfresh menu right

 

Συνταγές
Μαγειρική
Γεύσεις
σοκολάτα συνταγες μαγειρικη σαλατα


Ταλιατέλες με πιπεριές, μαύρες ελιές και κάπαρη

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά για 4 άτομα

  • 400 γρ. ταλιατέλες
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 80 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι και ψιλοκομμένες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κουταλιά κάπαρη
  • 1 κόκκινη καυτερή πιπερίτσα
  • 50 γρ. τριμμένη μυζήθρα
  • ελαιόλαδο και αλάτι

Εκτέλεση

  1. Ψήνουμε τις πιπεριές στο γκριλ του φούρνου και όταν κρυώσουν αφαιρούμε την πέτσα, τα σπόρια και τις κόβουμε σε λωρίδες.
  2. Βάζουμε τις ελιές σε ένα μπολ, ρίχνουμε την κάπαρη, το σκόρδο και τις λωρίδες πιπεριάς. Προσθέτουμε 3 - 4 κουταλιές ελαιόλαδο, σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε για 10 λεπτά.
  3. Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό και τις σουρώνουμε.
  4. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε 2 κουταλιές ελαιόλαδο και σωτάρουμε την πιπερίτσα γαι 1 λεπτό.
  5. Ρϊχνουμε τις βρασμένες ταλιατέλες στο μπολ με τις πιπεριές και τις ελιές, προσθέτουμε την πιπερίτσα και τη μυζήθρα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.

 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Share

Δείτε επίσης !

» Τυροψωμάκια

   Υλικά1 πακέτο μαργαρίνη1 κεσεδάκι γιαούρτι (200 gr)1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (500gr)1 μπολ διάφορα τυριά τριμμένα (π.χ. γκούντα,[...]

» Ρώσικη σαλάτα

Υλικά2 πατάτες2 καρότα μικρά ή 1 μεγάλο½ φλυτζάνι του τσαγιού αρακάς2 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμέναμαγιονέζαΓια τη μαγιονέζα1 κουταλιά[...]

» Μπρόκολο ογκρατέν

Υλικά για 4 άτομα1 μεγάλο ή 2 μικρά μπρόκολα1 μικρό κουτάκι κρέμα γάλακτος4 φέτες μπέικον ή ζαμπόν1 μπολάκι τριμμένη φέτα ή άλλο τυρί της[...]

» Πατατοσαλάτα

Υλικά για 4 άτομα3 μεγάλες πατάτες4 - 5 φέτες ζαμπόν1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο σέλινο4 κουταλιές της σούπας (γεμάτες)[...]

» Μήλα με κουκουνάρι και μαυροδάφνη

Υλικά για 4 άτομα4 μήλα κίτρινα3 κουταλιές βούτυροχυμό ενός λεμονιού120 γρ. ζάχαρη80 γρ. κουκουνάρι6 κουταλιές μαυροδάφνη{loadposition[...]

» Πιπεριές γεμιστές με ανθότυρο

Υλικά4-5 πιπεριές μακριές (κέρατα)1 πακετάκι (300 γρ περίπου) ανθότυρο3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένη ντομάτα (φρέσκια ή κονσέρβα)1[...]

» Σχετικά

 Σας καλωσορίζουμε στο e-syntages (οι συνταγές) ! Το e-syntages δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2009 και είναι το αποτέλεσμα της αγάπης μας για τη[...]

» Καλώς ήρθατε στο e-syntages

 Επιλέξαμε και προτείνουμε για εσάς{loadposition epiloges} Σας καλωσορίζουμε στο e-syntages (οι συνταγές)  και σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση και καλή[...]

» Πιπεριές γεμιστές

Υλικά για 4 άτομα 4 μεγάλες πράσινες μακρόστενες πιπεριές4 κουταλιές της σούπας τυρί φέτα τριμμένο2 φέτες μπέικον (ψιλοκομμένες)Αλάτι,[...]

» Σπαγγέτι με σάλτσα καρότο

Υλικά για 4 άτομα1/2 κιλό μακαρόνια σπαγγέτι Νο 61 κονσέρβα ψιλοκομμένες αποφλοιωμένες ντομάτες1 μεγάλο κρεμύδι ξερό, ψιλοκομμένο1[...]

» Ταλιατέλες με σάλτσα φέτας

Υλικά1 πακέτο ταλιατέλες (απλές ή χρωματιστές)1 κουτί χυμό ντομάτας1 ντομάτα κομμένη σε κυβάκια200 γρ φέταΑλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δυόσμο[...]

Δοκιμάστε...

πατατοκεφτέδεςΥλικά 1300 γρ. πατάτες 4 αυγά 1 φλυτζάνι του τσαγιού τυρί ρεγκάτο τριμμένο 3-4 κουταλιές της...
τσουρέκι-εκμέκΥλικά 10 μεγάλες φέτες τσουρέκι (1 μεγάλο τσουρέκι) Για το σιρόπι: 2 φλιτζάνια ζάχαρη...
πρόσφορο-λειτουργιάΥλικά 6 κούπες αλεύρι 1 κουταλιά σούπας ξερή μαγιά 2 κούπες χλιαρό νερό 2 κουταλάκια...
πένες-al’-arrabiata-με-μελιτζάνεςΥλικά για 4 άτομα 1 μέτρια μελιτζάνα (1/2 κιλό περίπου), ξεφλουδισμένη κατά λωρίδες και κομμένη σε...



 


Ψηφοφορίες

Πόσο συχνά τρώτε φρούτα; 118
Πόσο συχνά καταναλώνετε κόκκινο... 115
Τι κάνετε για να διατηρήσετε... 88
Ποιά από τις παρακάτω κουζίνες... 189
Πόσο συχνά τρώτε ψάρι; 89
Πόσο συχνά καταναλώνετε όσπρια; 119
Προτιμάτε τα βιολογικά προϊόντα; 57
Βρίσκετε τις εκπομπές μαγειρικής: 89

jVS by www.joomess.de.

Ψηφίστε

Πόσο συχνά καταναλώνετε κόκκινο κρέας;

Πόσο συχνά καταναλώνετε κόκκινο κρέας;

40
2-3 φορές την εβδομάδα
28
1-2 φορές το μήνα
23
3-4 φορές το μήνα
14
Σχεδόν καθημερινά
10
Δεν καταναλώνω κόκκινο κρέας
Add a new response!
» Go to poll »
5 Votes left

jVS by www.joomess.de.