Monday 27th of March 2017

e-syntages
fresh menu leftfresh menu right

 

Συνταγές
Μαγειρική
Γεύσεις
σοκολάτα συνταγες μαγειρικη σαλατα


Ταλιατέλες με πιπεριές, μαύρες ελιές και κάπαρη

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Υλικά για 4 άτομα

  • 400 γρ. ταλιατέλες
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 80 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι και ψιλοκομμένες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κουταλιά κάπαρη
  • 1 κόκκινη καυτερή πιπερίτσα
  • 50 γρ. τριμμένη μυζήθρα
  • ελαιόλαδο και αλάτι

Εκτέλεση

  1. Ψήνουμε τις πιπεριές στο γκριλ του φούρνου και όταν κρυώσουν αφαιρούμε την πέτσα, τα σπόρια και τις κόβουμε σε λωρίδες.
  2. Βάζουμε τις ελιές σε ένα μπολ, ρίχνουμε την κάπαρη, το σκόρδο και τις λωρίδες πιπεριάς. Προσθέτουμε 3 - 4 κουταλιές ελαιόλαδο, σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε για 10 λεπτά.
  3. Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό και τις σουρώνουμε.
  4. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε 2 κουταλιές ελαιόλαδο και σωτάρουμε την πιπερίτσα γαι 1 λεπτό.
  5. Ρϊχνουμε τις βρασμένες ταλιατέλες στο μπολ με τις πιπεριές και τις ελιές, προσθέτουμε την πιπερίτσα και τη μυζήθρα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.

 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Share

Δείτε επίσης !

» Πιπεριές γεμιστές με ανθότυρο

Υλικά4-5 πιπεριές μακριές (κέρατα)1 πακετάκι (300 γρ περίπου) ανθότυρο3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένη ντομάτα (φρέσκια ή κονσέρβα)1[...]

» Πατατοσαλάτα

Υλικά για 4 άτομα3 μεγάλες πατάτες4 - 5 φέτες ζαμπόν1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο σέλινο4 κουταλιές της σούπας (γεμάτες)[...]

» Σπαγγέτι με σάλτσα καρότο

Υλικά για 4 άτομα1/2 κιλό μακαρόνια σπαγγέτι Νο 61 κονσέρβα ψιλοκομμένες αποφλοιωμένες ντομάτες1 μεγάλο κρεμύδι ξερό, ψιλοκομμένο1[...]

» Τυροψωμάκια

   Υλικά1 πακέτο μαργαρίνη1 κεσεδάκι γιαούρτι (200 gr)1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (500gr)1 μπολ διάφορα τυριά τριμμένα (π.χ. γκούντα,[...]

» Μπρόκολο ογκρατέν

Υλικά για 4 άτομα1 μεγάλο ή 2 μικρά μπρόκολα1 μικρό κουτάκι κρέμα γάλακτος4 φέτες μπέικον ή ζαμπόν1 μπολάκι τριμμένη φέτα ή άλλο τυρί της[...]

» Ρώσικη σαλάτα

Υλικά2 πατάτες2 καρότα μικρά ή 1 μεγάλο½ φλυτζάνι του τσαγιού αρακάς2 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμέναμαγιονέζαΓια τη μαγιονέζα1 κουταλιά[...]

» Σχετικά

 Σας καλωσορίζουμε στο e-syntages (οι συνταγές) ! Το e-syntages δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2009 και είναι το αποτέλεσμα της αγάπης μας για τη[...]

» Μήλα με κουκουνάρι και μαυροδάφνη

Υλικά για 4 άτομα4 μήλα κίτρινα3 κουταλιές βούτυροχυμό ενός λεμονιού120 γρ. ζάχαρη80 γρ. κουκουνάρι6 κουταλιές μαυροδάφνη{loadposition[...]

» Πιπεριές γεμιστές

Υλικά για 4 άτομα 4 μεγάλες πράσινες μακρόστενες πιπεριές4 κουταλιές της σούπας τυρί φέτα τριμμένο2 φέτες μπέικον (ψιλοκομμένες)Αλάτι,[...]

» Ταλιατέλες με σάλτσα φέτας

Υλικά1 πακέτο ταλιατέλες (απλές ή χρωματιστές)1 κουτί χυμό ντομάτας1 ντομάτα κομμένη σε κυβάκια200 γρ φέταΑλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δυόσμο[...]

» Καλώς ήρθατε στο e-syntages

 Επιλέξαμε και προτείνουμε για εσάς{loadposition epiloges} Σας καλωσορίζουμε στο e-syntages (οι συνταγές)  και σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση και καλή[...]

Δοκιμάστε...

καρυδόπιτα-τέλειαΥλικά 10 αβγά 2 φλιτζάνια ζάχαρη 2 φλιτζάνια καρύδια χονδροκοπανισμένα 2 φλιτζάνι γαλέτα...
κις-λορέν-με-τυριά-ζαμπόν-και-πολύχρωμες-πιπεριέςΥλικάΓια τη βάση 1 πακέτο φύλλο κουρού Μαργαρίνη για επάλειψη Για τη γέμιση 2 πράσα σε λεπτές...
μανιταρόπιτα-2Υλικά (για 1 ταψί του φούρνου) 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο 700 γρ. διάφορα μανιτάρια (φρέσκα ή...
λαχανοντολμάδεςΥλικά για 4 μερίδες 1 μεγάλο λάχανο 1 μεγάλη πατάτα κομμένη σε φέτες Χυμό από δύο...



 


Ψηφοφορίες

Πόσο συχνά τρώτε ψάρι; 88
Τι κάνετε για να διατηρήσετε... 87
Προτιμάτε τα βιολογικά προϊόντα; 56
Πόσο συχνά καταναλώνετε κόκκινο... 114
Πόσο συχνά τρώτε φρούτα; 116
Ποιά από τις παρακάτω κουζίνες... 187
Βρίσκετε τις εκπομπές μαγειρικής: 87
Πόσο συχνά καταναλώνετε όσπρια; 116

jVS by www.joomess.de.

Ψηφίστε

Πόσο συχνά καταναλώνετε κόκκινο κρέας;

Πόσο συχνά καταναλώνετε κόκκινο κρέας;

39
2-3 φορές την εβδομάδα
28
1-2 φορές το μήνα
23
3-4 φορές το μήνα
14
Σχεδόν καθημερινά
10
Δεν καταναλώνω κόκκινο κρέας
Add a new response!
» Go to poll »
5 Votes left

jVS by www.joomess.de.