-
Article Information
-
Category: Ψάρια

Υλικά
- 1,5 κιλό παστός μπακαλιάρος
- 200 γρ. πατάτες
- 1 αυγό
- μισό ποτήρι γάλα
- βούτυρο, αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Ξαρμυρίζουμε από την προηγούμενη ημέρα το ψάρι.
- Το βράζουμε για ένα τέταρτο και το καθαρίζουμε.
- Βάζουμε τις πατάτες λιωμένες μαζί με το ψάρι.
- Σκεπάζουμε με το γάλα και μισό ποτήρι νερό και τα βράζουμε όλα μαζί.
- Προσθέτουμε το βούτυρο, το πιπέρι και το αυγό χτυπημένο.
- Με αυτό το μείγμα, πλάθουμε μικρές κροκέτες και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !