Ζελέ με γιαούρτι

Δροσερός συνδυασμός με λίγες θερμίδες και πολλή απόλαυση!

Υλικά

  • 1 κουτί ζελέ π.χ. φράουλα χωρίς ζάχαρη (υπάρχουν συσκευασίες ζελέ light)
  • 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
  • 300 gr φράουλες ψιλοκομμένες (ή αντίστοιχο φρούτο, ανάλογα με τη γεύση ζελέ που θα χρησιμοποιήσετε)
  • 400 gr γιαούρτι 0+0% (με αντίστοιχη γεύση)
  • 2 σοκολατίνια υγείας τριμμένα στον τρίφτη, μέσα στο τελικό μίγμα
  • Nερό (όσο απαιτεί το προϊόν)

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το βραστό νερό και ανακατεύουμε το ζελέ (σύμφωνα με τις αναλογίες στο κουτί)
  2. Προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι και το αφήνουμε στο ψυγείο περίπου 2 ώρες
  3. Όταν αρχίζει να πήζει το βγάζουμε από το ψυγείο και ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε πολύ καλά με σύρμα μέχρι να γίνει ένα καλό και ομοιογενές μίγμα.
  4. Προσθέτουμε τα φρούτα τα οποία έχουμε κόψει και τα σοκολατίνια
  5. Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει για αρκετές ώρες.


Δημοσθενόπουλος Χαρίλαος
Κλινικός Διαιτολόγος - Βιολόγος


Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Αναδημοσιεύεται κατόπιν αδείας από το www.dietup.gr

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.