-
Article Information
-
Category: Κρεατικά - Χοιρινό

Υλικά
- 1 κιλό κρέας σε κομματάκια ( χοιρινό ή μοσχάρι)
- 4-5 άσπρες πατάτες
- 1 κιλό ρίζα μανιόκα (mandioca ή cassava)
- 3 μέτριες γλυκοπατάτες
- 3 πράσινες μπανάνες
- 3 κρεμμύδια
- Αλάτι, σκόρδο, ξύδι, φύλλα δάφνης, πιπέρι (για το μαρινάρισμα)
- πάπρικα
Εκτέλεση
- Πλύντε και καθαρίστε το κρέας από περισσεύματα λίπους και μαρινάρετέ το με το αλάτι, σκόρδο, ξύδι, δάφνη, πιπέρι αφήνοντάς το στο ψυγείο όλο το βράδυ.
- Σε μια κατσαρόλα βάλτε το μαριναρισμένο κρέας με 3 κρεμμύδια και ½ κούπας λάδι. Μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Βάλτε όλα τα λαχανικά στην κατσαρόλα με το κρέας καλύπτοντας με νερό. Μαγειρέψτε έως ότου να γίνουν τα λαχανικά.
- Πασπαλίστε με αλάτι, σκόρδο, δάφνη, πάπρικα και πιπέρι.
Πηγή: www.asante.gr
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !