Υλικά

  • 1/2 ποτήρι καστανή ζάχαρη
  • 4 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο
  • 3 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
  • 2 κουταλιές της σούπας φρέσκος χυμός λεμονιού
  • 2 κουταλιές της σούπας ξηρό λευκό κρασί

Εκτέλεση
Συνδυάστε όλα τα υλικά και ρίξτε τα πάνω από το ψάρι. Σκεπάστε και αφήστε τη μαρινάδα με το ψάρι στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.

Βάλτε το ψάρι σε προθερμασμένο φούρνο για 200ºC και ψήστε για 20 λεπτά.

 

Πηγή: www.asante.gr
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.