-
Article Information
-
Category: Κουλούρια - Μπισκότα

Υλικά
- 1 μέτρια καρύδα τριμμένη και θρυμματισμένη
- 3 κρόκοι αυγών
- 50 γρ. ζάχαρη άχνη
- λίγο αλεύρι & λάδι
Εκτέλεση
- Χτυπήστε όλα τα υλικά μαζί (την θρυμματισμένη καρύδα, τους κρόκους και τη ζάχαρη) στο μίξερ και σχηματίστε μικρά μπαλάκια των 2 εκατοστών περίπου σε διάμετρο.
- Περάστε κάθε μπαλάκι από το αλεύρι και τοποθετήστε το σε ένα ταψάκι το οποίο έχετε αλείψει με λίγο λάδι.
- Ψήστε στους 170 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο προς καφέ χρώμα.
Πηγή: www.asante.gr
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !