Αυγά

Αυγά γεμιστά

Υλικά

  • 6 αυγά βραστά
  • 2 κουταλιές της σούπας μαγιονεζα
  • 1 κουταλιά της σούπας πάστα αντζούγιας
  • 1 κουταλάκι φιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
  • λίγες μαύρες ελιές
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε τα αυγά και τα κόβουμε στη μέση.
  2. Αφαιρούμε τους κρόκους και τους πολτοποιούμε.
  3. Πρσοθέτουμε τη μαγιονέζα, την πάστα αντζούγιας, το πιπέρι και το κρεμμυδάκι.
  4. Γεμίζουμε τα ασπράδια με το μίγμα και σκορπίζουμε λίγες ελιές ψιλοκομμένες.
  5. Μπορούμε να σερβίρουμε τα αυγά σε μία πιατέλα πάνω σε φύλλα μαρουλιού.


Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.