Ομελέτα με μανιτάρια, σπανάκι και φέτα

Υλικά

  • 1/2 κουταλιά βούτυρο
  • 120 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 60 γρ. σπανάκι
  • 1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
  • ελαιόλαδο
  • 3 αυγά ελαφρώς χτυπημένα.
  • 30 γρ. φέτα σε κομματάκια

Εκτέλεση

  1. Σε ένα τηγάνι που έχουμε λιώσει το βούτυρο προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν.
  2. Κατόπιν προσθέτουμε το σπανάκι και σοτάρουμε μέχρι να μαραθεί.
  3. Στο τέλος προσθέτουμε τον άνηθο και βγάζουμε όλο το μείγμα σε ένα πιάτο.
  4. Προσθέτουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι για να τηγανίσουμε την ομελέτα. Φροντίζουμε να απλωθούν ομοιόμορφα τα αυγά στο τηγάνι.
  5. Μόλις είναι έτοιμη τοποθετούμε το μείγμα μανιταριών και τη φέτα στο μισό μέρος.
  6. Διπλώνουμε το υπόλιπο μισό και σκεπάζουμε το μείγμα με το σπανάκι και τη φέτα και σερβίρουμε.

 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.