Ομελέτα με μανιτάρια, θυμάρι και τυρί Gorgonzola

Ομελέτα με μανιτάρια, θυμάρι και τυρί Gorgonzola

Υλικά για 1 ομελέτα

  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • 1 μικρό κρεμμύδι (κομμένο σε φέτες)
  • 1 μικρή σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένο)
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι (ψιλοτριμμένο)
  • 120 γρ. μανιτάρια
  • 1/4 φλιτζανιού Gorgonzola (τριμμένη)
  • 2 αυγά (ελαφρώς χτυπημένα)

Εκτέλεση

  1. Λιώστε το βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι.
  2. Προσθέστε το κρεμμύδι και καραμελώστε το αργά, περίπου 20-30 λεπτά.
  3. Προσθέστε το σκόρδο και το θυμάρι και σοτάρετε μέχρι να ευωδιάσει, περίπου ένα λεπτό.
  4. Προσθέστε τα μανιτάρια και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν.
  5. Χαμηλώστε τη φωτιά και πασπαλίστε με την τριμμένη γκοργκοντζόλα και αφήστε τη να λιώσει λιγάκι.
  6. Ρίχνετε τα αυγά και αφήστε να ψηθούν χωρίς να ανακατέψετε μέχρι να ψηθούν, περίπου 2-4 λεπτά.
  7. Τοποθετήστε την ομελέτα σε ένα πιάτο και γαρνίρετε με θυμάρι.

Καλη επιτυχία και καλή σας όρεξη !

Δείτε ακόμη Ονειροκρίτης και Όνειρα, Ζώδια και Προβλέψεις.