-
Article Information
-
Category: Σαλάτες
Υλικά
- 2 φλιτζάνια πλιγούρι
- 4 φλιτζάνια νερό
- 2 ντομάτες κομμένες καρέ
- 1 αγγουράκι κομμένο καρέ
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 2 λεμόνια (το χυμό τους)
- ελαιόλαδο
- 3 κουταλιές σούπας φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
- 3 κουταλιές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζουμε το νερό αλατισμένο, αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα το πλιγούρι. Το αφήνουμε να κρυώσει, το βάζουμε σε μια μπασίνα, ρίχνουμε όλα τα υλικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !